Депутати-опозиціонери привітали матерів-героїнь Шостки з 8 Березня

07.03.2019

Представники ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ вважають своїм обов’язком щорічно вітати з Міжнародним жіночим днем матерів-героїнь, які народили і виховали від 5 і більше дітей.

6 березня депутати Сумської облради Микола Войтенко і Володимир Пилипейко, помічник обласного депутата, правозахисник Дмитро Єфіменко, а також депутат Шосткинської міськради Віктор Калиновський подарували матерям-героїням Шостки чергове свято. Жінок традиційно запросили на фуршет в ресторані «Орфей». Їм дарували квіти, подарунки, теплі слова привітань і компліменти.

У Шостці почесного звання «мати-героїня» удостоєні 48 жінок. Примітно, що є і «потомствені» багатодітні матері, тобто звання «мати-героїня» удостоєні і мати, і вже її доросла донька.

— Ми завжди будемо шанувати 8 Березня. Це Міжнародне весняне жіноче свято. І жінки заслужили, щоб їх вітали, відзначили, проявили повагу. Міцного здоров’я, благополуччя, тепла, затишку, достатку, нехай всі негаразди обходять стороною! — звернувся до присутніх Микола Войтенко.

Депутат зазначив, що сьогодні в Україні катастрофічна демографічна ситуація. Особливо — в Сумській області, де населення зменшується на 10-12 тисяч щороку. У зв’язку з цим ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ підтримує материнство, дітей, підростаюче покоління, вимагаючи від нинішньої влади підвищення соціальних виплат для даних категорій. В цьому і є справжній патріотизм.

— Дорогі жінки, вітаємо вас з першим святом весни! З 8 березня! Щастя, здоров’я, мирного неба над головою! — приєднався до привітань Володимир Пилипейко.

— У нинішній важкий час мало хто наважиться стати матір’ю-героїнею. Важко навіть мінімально купити дитині одяг, взуття, відправити в школу. А скільки потрібно сил і терпіння, щоб дітей виховати і поставити на ноги! Від щирого серця вітаємо зі святом! Щастя, здоров’я, терпіння, довгих років життя! — зазначив Дмитро Єфіменко.

У свою чергу жінки щиро дякували обласних обранців за турботу, доброту, увагу, можливість зібратися разом.

Тих, хто не зміг прийти на захід в силу віку і стану здоров’я депутати відвідали і привітали вдома.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: