У Сумській ЦМЛ покращили умови для ортопедичних хворих

07.03.2019

У клінічній лікарні № 1 відремонтували палати денного стаціонару абулаторного ортопедично-травматологічного відділення поліклініки № 1.

Це, за словами міського ортопеда-травматолога Володимира Сухоставця, дало змогу значно покращити умови лікування пацієнтів.

Фахівець зазначив, що завдяки відкриттю у вересні минулого року денного стаціонару амбулаторного ортопедично-травматологічного відділення та «ортопедії одного дня» збільшилась кількість хворих, яких лікарі можуть пролікувати та прооперувати. Разом із тим скоротився і час підготовки до операції та реабілітації.

У денному стаціонарі лікують травми, захворювання кістково-м’язевої системи та наслідки травм: закриті (відкриті) переломи кісток кисті та стопи, неускладнений перелом хребта, перелом кісток верхніх та нижніх кінцівок, травматичний звих кінцівки, відкриті (закриті) пошкодження м’яких тканин кінцівок, гострі гнійні запальні процеси кістково-м’язевої системи, деформуючі остеоартрози, доброякісні новоутворення верхніх та нижніх кінцівок, застарілі пошкодження сухожилків кистей та стоп.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: