Матері-героїні повинні стати прикладом для молодого покоління, — вважає Олександр Стрельченко

07.03.2019

У переддень 8 Березня депутат Сумської обласної ради, член команди ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко приїхав до села Тарасівка, що на Великописарівщині, аби особисто привітати 12 жінок-героїнь, що живуть у населеному пункті, зі святом весни.

Цю гарну традицію обласний обранець започаткував ще декілька років тому і тепер щоразу приїздить до району з почесною місією.

«Народити, виховати і поставити на ноги як мінімум п’ятеро дітей – нелегкий і великий подвиг, — упевнений Олександр Стрельченко. – Для матері – це велика відповідальність і щоденна нелегка праця».

Із шаною та повагою обласний депутат заходив до кожної оселі, аби привітати жінок зі святом. Їм, до речі, від 80 до 94 років. Кожній з них – слова подяки, квіти та увага від Олександра Стрельченка. Вони натомість розповідали про своїх дітей, показували фотографії, ділилися спогадами з обласним обранцем і розчулені дякували йому що він приїхав у таку далечінь, аби приділити стареньким увагу. Також просили депутата, щоб він довів їх бажання не скасовувати 8 Березня, бо це дуже важливе для них свято.

Олександр Юрійович дякував жінкам за їх мужність, працелюбність і віддачу у вихованні дітей. «Матері-героїні заслужили на більш шанобливе ставлення від держави і суспільства, — вважає опозиціонер. – На перший погляд у країні начебто виокремлюють таких жінок і дають почесне звання «Матері-героїні», але насправді відношення чиновницької машини залишається до них ганебним. Ми всі розуміємо, що чим цивілізованішим є суспільство, тим більше в ньому поваги до материнства, яке заохочується і охороняється. Тому ми повинні дбати про цих жінок, а вони мають стати прикладом для молодого покоління».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: