У Конотопі проведуть перепис безпритульних тварин

07.03.2019

У виконавчому комітеті Конотопської міської ради відбулася перша організаційна зустріч щодо початку реалізації «Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Конотоп на 2019-2021 роки».

У рамках програми міська влада вже підписала меморандум про співпрацю з ТОВ «Чотири лапи» для реалізації спільного проекту допомоги безпритульним тваринам та меморандум про співпрацю з ГО «Міжнародні системи реєстрації», у результаті чого в місті стала можливою реєстрація домашніх тварин. Крім того, проектом передбачається безкоштовна стерилізація, дезінфекція, вакцинація проти сказу безпритульних тварин у місті, а також домашніх тварин за бажанням їх власників.

Наразі запускається процес обрахунку кількості безпритульних тварин у місті. Власне стерилізація розпочнеться вже у червні й триватиме протягом двох-трьох тижнів. На території міста працюватимуть мобільна машина з ловцями та мобільна операційна, де проводитимуть маніпуляції над бездомними тваринами.

Крім того, у визначені дні для проведення безкоштовної стерилізації та вакцинації можуть звернутися також і власники домашніх улюбленців.

https://topkonotop.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: