Кредит на картку

07.03.2019

Безготівкові розрахунки — привілей і біч сучасного світу. З одного боку, це зручно, швидко та надійно, з іншого — ви потрапляєте у залежність від сучасних технологій та банкоматів. Окрім зручного та надійного зберігання грошей, картка відкриває додаткові можливості. Наприклад, втративши її ви не втратите гроші, а якщо загубите гаманець, готівка з нього вже не повернеться… Які ще можливості надає банківська картка?

Швидкі безготівкові розрахунки. Отримуйте та переказуйте кошти будь де та будь-коли, сплачуйте рахунки через інтернет швидко та дешево.

Кредит на картку https://allfin.com.ua/online-na-kartu/. Маєте рахунок у будь-якому українському банку, паспорт та ідентифікаційний код? Отримайте позику будь-де лише за 20 хвилин! Сучасні небанківські фінансові установи, МФО, надають позики через інтернет. Щоб отримати гроші достатньо заповнити коротку заявку онлайн. Кошти надійдуть на вашу картку, навіть якщо ви у цей час перебуватиме в іншій країні!

Навіть коли ви вирушаєте за кордон, вам не потрібно міняти гроші, шукати вигідні курси та декларувати суми готівкою — просто візьміть із собою картку! Крім того, курс, за яким ви розраховуєтесь за кордоном при оплаті карткою, часто вигідніший, ніж при обміні валюти.

Кредит на картку — відносно новий фінансовий інструмент, якому українці тільки-но почали довіряти. Тривалий час Інтернет-позики багатьом людям здавалися підозрілими. Важливий момент — МФО працюють у тому ж правовому полі, що й банки, тільки пропонують своїм клієнтам більш простий мобільний продукт. Більше не треба збирати купу документів, брати довідку з роботи, їхати у відділення банку у свій робочій час. Завдяки МФО, маючи картку будь-якого українського банку ви можете отримати гроші будь-коли, навіть вночі.

Відмінність кредитів на картку, що пропонують банки та МФО полягає у тому, що МФО видають позику навіть тим клієнтам, котрим банк відмовив. Наприклад, громадяни з «поганою» кредитною історією можуть отримати гроші у блог у більшості МФО. Крім того, МФО завжди мають більш чесні та прозорі умови кредитування. На відміну від банків, що не нехтують прихованими комісіями чи рахунками «за СМС-інформування/страхування», умови кредитування в МФО більш прозорі. Так, кредити в МФО в цілому дорожче, ніж у банках, але більшість клієнтів згодні з тим, що воно того варте.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: