У Сумах гасили пожежу на виборчій дільниці

10.03.2019

9 березня в м. Суми відбулися спільні тактико-спеціальні навчання підрозділів Головного управління Національної поліції, Управління патрульної поліції та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Мета тренувань — відпрацювання взаємодії щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки, реагування на нештатні ситуації під час виборів Президента України.

У ході навчань були змодельовані різні ввідні щодо ускладнення ситуації від приховування бюлетенів, вчинення хуліганських дій, замінування та пожежі до блокування і спроби силового захоплення виборчої дільниці.

Зокрема, за сценарієм відбулося загоряння у кабінці для голосування. Терміново було організовано евакуацію людей із приміщення. На місце умовної надзвичайної події прибули вогнеборці, які ліквідували пожежу та запобігли її подальшому поширенню.

Загалом від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області у тренуваннях взяли участь 21 чоловік особового складу на 5-ти одиницях техніки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: