Сумський виробник біжутерії обслуговуватиме полтавські тролейбуси

11.03.2019

Сумський підприємець за 145 тис. грн установить нове навігаційне обладнання та за 50 тис. грн обслуговуватиме його протягом 2019 року

5 березня КП «Полтаваелектроавтотранс» уклало договори з сумським ФОП Світайло Марією Іванівною на покупку та подальше обслуговування нового навігаційного обладнання.

Перший договір комунальне підприємство підписало на суму 144 тис. 900 грн. Контракт передбачає встановлення приладів GPS та їх компонентів; діагностика обладнання, перепрошивка GPS-трекерів та демонтаж обладнання.

Всього підприємець має поставити «навігаційні прилади» у кількості 63 одиниць. Однак додаток до договору не опублікований, тому із самого тексту договору мало зрозуміло, про які саме прилади йде мова і скільки вони коштують.

Другий договір із ФОП Світайло передбачає технічне обслуговування та ремонт обладнання до кінця 2019 року. Замовник виплатить за послугу 50 тис. грн.

Експерт ГО «Східно-Європейської академії наук» Олексій Северин у групі ProZorro в Facebook звернув увагу, що ФОП Світайло має основний вид діяльності — «неспеціалізована оптова торгівля». А до березня 2017 року основним КВЕДом було «виробництво біжутерії та подібних виробів».

poltava.to

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: