Поліція на гарячому затримала наркодилера

12.03.2019

До Охтирського відділу поліції надійшла оперативна інформація, що один із місцевих жителів займається збутом наркотиків. Правоохоронці вирішили перевірити це та провели ряд слідчо-оперативних заходів, у результаті чого чоловіка затримали при черговій спробі продажу марихуани.

«Наркотичні речовини поліцейські вилучили, а самого реалізатора доправили до відділу поліції, — коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Затриманому 24 роки, він вже має судимості за вчинення майнових злочинів. І хоча сам він своєї провини не визнає, працівники поліції зібрали достатньо доказів його причетності до реалізації наркотичної сировини. Тим більше, що його застали на спробі збуту за 700 гривень 70 грамів марихуани».

Працівники поліції встановлюють коло постійних клієнтів підозрюваного. Останньому вже оголосили підозру за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: