У Сумах затримали юнака, який пограбував автівку

13.03.2019

За минулу добу правоохоронці встановили особи п’яти зловмисників, які скоїли крадіжки.

У Сумах працівники поліції розшукали зловмисника, який ще у лютому, перебуваючи в магазині по вулиці Харківській, примудрився вчинити крадіжку одягу на суму 1100 гривень. Зловмисником виявився 18-річний місцевий житель.

Ще один 18-річний мешканець обласного центру був доставлений до відділу поліції за підозрою у скоєнні крадіжок з автомобілів. У ході слідства доведено, що на початку березня юнак викрав автомобільний акумулятор з легковика ВАЗ, залишеного необачним господарем біля під’їзду багатоповерхового будинку. А  через кілька днів, із цього ж самого автомобіля, вкрав ще один акумулятор. Поліція перевіряє крадія на причетність до подібних злочинів, вчинених на території Сум.

Працівники Великописарівського відділення поліції встановили особу 31-річного жителя Краснопілля, який, перебуваючи біля приміщення рай лікарні, поцупив велосипед місцевої жительки.

У Путивльському районі 18-річний парубок, перебуваючи в гостях у свого знайомого, викрав його мобільний телефон. А у Шостці правоохоронці викрили 43-річну жінку, яка з орендованої квартири у лютому вкрала пральну машинку.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2  ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.  В залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження або навіть позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: