Мерія Сум визначила місця для Великодньої торгівлі

13.03.2019

Виконавчий комітет визначив місця, де у Сумах здійснюватиметься роздрібна торгівля штучними квітами, Великодньою випічкою та кондитерськими виробами напередодні Великодніх свят та поминального тижня, повідомляє Інформаційний портал Сумської міської ради.

Загалом до списку увійшли 15 адрес, де буде здійснюватись торгівля. Члени виконавчого комітету зобов’язали відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів здійснити організаційні заходи щодо впорядкування торгівлі, а управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» – забезпечити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання та фізичними особами Правил благоустрою міста Суми.

Натомість суб’єкти господарювання згідно з рішенням виконавчого комітету мають здійснювати торгівлю штучними квітами, Великодньою випічкою та кондитерськими виробами за умови дотримання Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, Правил благоустрою міста Суми, податкового, трудового законодавства України.

Розпочнуть торгувати Великоднім крамом з 30 березня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: