Шахраї проводять «призові опитування» від імені ПриватБанку

13.03.2019

ПриватБанк попередив клієнтів про новий вид шахрайства – «призові опитування» в соцмережах і на шахрайських сайтах, де під приводом виплати грошових призів за відповіді на кілька простих запитань шахраї отримують доступ до особистих фінансових даних учасників і списують гроші з карток.

Як повідомила прес-служба банку, ПриватБанк ніколи не організовував і не проводить в соцмережах або на інших інтернет-ресурсах вікторин або опитувань з виплатою грошових призів. Якщо ви отримали пропозицію про участь у «призовому» опитуванні, переходити за посиланнями на сайт шахраїв або зазначати свої особисті дані не можна. Люди не тільки гарантовано втратять гроші через «комісію» за виграш, але й дадуть шахраям можливість використовувати дані карток для крадіжки коштів.

Служба безпеки ПриватБанку вживає необхідних заходів для блокування шахрайських ресурсів, рахунків і карток шахраїв. Якщо через необачність містяни стали жертвою шахрайства, необхідно зв’язатися з банком будь-яким зручним способом для вчинення необхідних кроків щодо безпеки карток, дані яких виявилися в руках шахраїв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: