На вибори в одному окрузі Сумщини піде майже 4 мільйони гривень

14.03.2019

13 березня відбулося п’яте засідання окружної виборчої комісії територіального виборчого округу № 160 (центр — Шостка). Його провела новий голова окружкому.

З 8 марта головою окружної виборчої комісії стала Тетяна Максимовська (від кандидата в Президенти Віктора Бондаря). Раніше окружком очолювала Антоніна Синяговська (від кандидата в Президенти Євгена Мураєва). Оскільки Мураєв зняв свою кандидатуру, її повноваження були достроково припинені.

На засіданні зачитали заяву заступника голови окружкому Лілії Ладинської  щодо роз’яснення фінансових питань, зокрема —  переліком запланованих видатків окружної виборчої комісії.

Як поінформувала бухгалтер окружкому Тетяна Зарубіна, на підготовку і проведення президентських виборів в окрузі передбачено 3 млн. 874 тис. грн. З них на оплату праці направлять 3 млн. 186 тис. грн. На закупівлю товарів і послуг заплановано витратити 687 тис. грн.

Бухгалтер повідомила, що через зміну керівництва окружкому не відкриті рахунки і фінансування відсутнє. «Коштів не використано жодної копійкі», — сказала Тетяна Зарубіна.

http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: