У Шостці на ринзі зійшлися спортсмени з греко-римської боротьби

14.03.2019

Зональний Чемпіонат України з греко-римської боротьби (північна зона) серед молоді пройшов 13 березня у Шостці. За звання найкращого змагалися спортсмени 2004-2005 років народження з Києва та Київської області, Сум, Конотопа, Бурині та Шостки.

Учасникам по 14-15 років, утім пристрасті на арені вирували зовсім не дитячі. Атлети демонстрували справжній дорослий спортивний азарт та чудову техніку.

Виборювати перемогу на турнірі з греко-римської боротьби було не легко. Завдання атлетів у цьому виді спорту — покласти супротивника на лопатки, не застосовуючи заборонених прийомів.

«Традиційно ми підтримали спортсменів, цього разу допомогли придбати нагородні відзнаки для учасників Чемпіонату», — говорить спонсор турніру, член команди ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Володимир Пилипейко.

Тренери зазначають, що цей вид спорту не тільки силовий він ще й інтелектуальний. Коли в сутичці два суперника сходяться, у тебе є лише частки секунди для прийняття рішення. І додають, що охочих займатися греко-римською боротьбою зараз не бракує. Для країни, яка переживає скрутні часи, вчитися боротися на часі. І не лише у спорті.

Також тренери подякували спонсорам за організацію та проведення якісного, активного збору для майбутніх чемпіонів!

За результатами змагань у спортсменів із Шостки три призових місця: третє місце Данило Гринь (КДЮСШ Барса) вагова категорія 48кг та Володимир Неровня (спортінтернат). У ваговій категорії 100 кг також третє місце посів шосткинець Максим Роп’як.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: