Перша леді України вручила чотирьом породіллям Роменщини свідоцтва про народження дітей та подарунки

14.03.2019

Також, перебуваючи з робочою поїздкою на Сумщині, дружина Президента Марина ПОРОШЕНКО оглянула терапевтичне відділення Роменської ЦРЛ та поспілкувалася з громадою

«Вітаю вас із народженням нових українців. Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими у мирній країні», − побажала молодим мамам Марина Порошенко і вручила їм свідоцтва про народження, пакунки малюка та інші подарунки.

Під час огляду разом із головою облдержадміністрації Миколою КЛОЧКОМ терапевтичного відділення комунальної установи «Роменська Центральна районна лікарня» дружина Президента України звернула увагу на  відповідність закладу сучасним стандартам медицини. Лікарня надає допомогу понад 72 тисячам мешканців району. Заклад дуже потужний і претендує на роль центру Роменського госпітального округу.

Головний лікар Роменської ЦРЛ Валентина ГУНЬКОВА розповіла, що відділення знаходиться в історичній будівлі, яка має назву «земський корпус».

«Цей корпус лікарні побудований у 1907 році за рішенням земських повітових зборів, − говорила вона. − Приміщення − одне із небагатьох в Україні, яке жодного разу за всю історію не змінювало свого призначення».

Також Марина Порошенко поспілкувалася із жителями міста Ромни та медичним персоналом лікарні щодо  реалізації медичної реформи на Сумщині.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: