Голова Сумського Нацкорпусу Денис Сокур назвав ім’я своєї нареченої

15.03.2019

Голова Національного корпусу Суми Денис Сокур назвав ім’я своєї нареченої. Його обраницею стала активістка, керівник проекту «Одна кров» Олеся Прокопенко.

Денис Сокур розкрив таємницю особистого життя  під час вчорашнього прямого ефіру у Фейсбуці. Він розповів, що 14 березня, у День добровольця, до нього  приїхали поліцейські з Києва із Печерського райвідділу та вручили адмінпротокол. Цього ж дня у Суми із визитом прибула Марина Порошенко, і його наречена Олеся разом із подругою прийшли на зустріч, аби поставити  першій леді гостре запитання «Як вона ставиться до того, що її чоловік прикриває друзів, які розкрадають бюджет».  На це охорона відреагувала доволі жорстко і намагалася затримати, запитували документи, некоректно спілкувалися.

Після цього Олесі почали надходити дзвінки з натяками, що з інституту МВС, де вона навчається, завтра-післязавтра їй віддать усі документи, бо такі студенти їм не потрібні. Денис Сокур звернуся до керівництва вузу тричі подумати, до яких це може призвести наслідків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: