Бабусі «оформили» субсидію на 6 тисяч

15.03.2019

84-річнва жінка довірливо впустила до своєї оселі зловмисників, які, назвавшись соціальними працівницями, запропонували на дому оформити субсидію. А коли гості пішли, пенсіонерка виявила зникнення великої суми грошей. В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження і розшукують крадійок.

Зі слів потерпілої, вдень в її двері постукали дві смугляві жінки. Вони назвались соцпрацівницями та попросили увійти в середину. Одна залишилась біля дверей, інша зайшла в кімнату з господаркою та почала розповідати про нові правила оформлення субсидії. Після чого запропонувала написати відповідну заяву. Жінка погодилась.

Під час розмови гостя показала купюри начебто нового зразку і попросила бабусю показати гроші, які в тієї є в наявності. Бабуся принесла з кімнати сумку з гаманцем, а потім присіла за стіл написати запропоновану заяву. Коли візитери пішли, виявила зникнення з гаманця своїх шести тисяч гривень.

Жінка зрозуміла, її постійно відволікали , аби викрасти гроші.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України . Вживаються заходи щодо розшуку зловмисниць. Правоохоронці вкотре звертаюсь до громадян з проханням, не довіряти незнайомцям, не впускати їх до своїх осель під жодним приводом, а про всіх підозрілих осіб у вашому будинку, домі, одразу повідомляти до поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: