Юрій Чмирь: «Що потрібно нам?»

16.03.2019

Екс-очільник Сумщини, депутат Сумської обласної ради Юрій Чмирь поширив відео на своїй сторінці у Facebook, в якому поділився власними думками щодо виборів в Україні.

«Зараз активно йде політичний процес! Я особисто спостерігаю, як кожен кандидат говорить спільними гаслами. І взагалі мало про конкретне.

Особисто жодного разу не почув конкретного згадування від кандидатів про Суми та Сумщину, про проблеми, які хвилюють людей на місцях. Чомусь рідко хто згадує про вимирання колись успішних обласних центрів. Ніхто не відповідає на конкретне запитання: як будуть створюватися нові робочі місця, як припинити трудову міграцію в Україні, що буде зроблено для конкретних міст та обласних центрів, які мають несхожі проблеми та потреби?…

Давайте ставити політичним лідерам конкретні питання! Давайте сформуємо наші вимоги до влади! Давайте самі сформуємо образ нашого майбутнього. Давайте разом відповімо: які потрібні для нас реформи? Що саме повинна зробити центральна влада, чого саме нам не вистачає для подальшого розвитку? Давайте будемо повноцінним суб’єктом політичного процесу, а не його ресурсом і фоном», – коментує Юрій Чмирь.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: