Відомий письменник, уродженець Конотопа, презентував книгу «Усі ми родом не з Києва»

17.03.2019

16 березня о 15:00 у читальному залі Політехнічного технікуму КіСумДУ режисер і письменник Руслан Горовий презентував нову книгу «Усі ми родом не з Києва».

До збірки увійшли 64 кумедні історії з різних міст України — маленьких і не дуже. Навіть зміст зробили як карту України, на якій помітили «міста-герої». Кожна історія підкріплена ілюстраціями художника Нікіти Тітова, якого Горовий називає генієм сучасності.

За словами автора, хотіли зробити щось класне, кольорове. Щоб книгу можна було дарувати друзям, у тому числі за кордоном. Хотіли показати, що Україна — це не лише Київ, Львів, Одеса чи Харків, а й маленькі містечка.

«У кожному місті є свої приколи. Оскільки я їжджу багато, то почав писати такі речі. Так народилася ідея зробити книжку про ту Україну, яку більшість не знає», — розповів письменник.

Руслан Горовий — письменник, журналіст, головний режисер «Магнолія-ТВ», автор та керівник проекту «Служба розшуку дітей», документаліст і волонтер. Він народився та виріс у Конотопі. У 2018 році випустив книгу «Конотоп земля легенд» —  своєрідний роман з коротких історій про різних людей і різні життєві ситуації. Презентував її у великих містах України і навіть за кордоном.

https://konotop.city/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: