Давайте допоможемо Андрію

18.03.2019

Що є ціннішим за людське життя? Що є страшнішим для батьків, аніж дізнатися, що над твоєю дитиною нависла смертельна небезпека?.. І як же ж важливо у цей страшний момент не впасти у розпач, не опустити руки і знати, що ти у світі — не один, світ не без добрих людей.

Рак — це тяжка хвороба. Але рак — ВИЛІКОВНИЙ! Це не вирок, а діагноз. Всі ми знаємо безліч прикладів того, як люди, у яких виявляли цю хворобу, за умови вчасної діагностики та  лікування успішно долали тяжку недугу й поверталися до повноцінного життя. Але для цього потрібні гроші. Великі гроші, сума, яка для пересічної української родини є захмарною.

Саме з такою проблемою зіткнулася звичайна буринська родина Грищенків: у їх сина Андрія лікарі виявили та підтвердили страшний діагноз — лімфому Ходжкіна. Є два піки захворюваності на лімфому Ходжкіна: 15-19 років і після 50. До 15 років вона зустрічається рідко, а ось у трохи більш старшому віці становить 16% від усіх випадків пухлин, і це досить багато. Лікарі називають лімфому Ходжкіна хворобою підлітків та зазначають, що при адекватному лікуванні у пацієнта є всі шанси здолати недугу.

Вже зовсім скоро прийде найбільше християнське свято — Великдень. І найкращою підготовкою до нього стане не те, що ви відмовитеся від м’яса, і навіть не спечені паски й пофарбовані яйця, а добрі справи, які ви робите з чистим серцем. А що може бути більш доброю справою, аніж рятувати життя?

Тож давайте допоможемо Андрію! Хоча б на секунду поставте себе на місце хлопця, що тільки-но починає жити, на місце його батьків, уявіть, що вони відчувають і наскільки будуть вдячні кожній вашій гривні!

5168 7573 4699 9933 — номер карти Приватбанку (Грищенко Сергій, батько).

0680646033 номер тата. 

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: