У Сумах під час огляду автівки знайшли марихуану і «солі»

18.03.2019

Патрулюючи вулиці міста Суми, в поле зору поліції потрапили двоє місцевих жителів. Чоловіки при появі поліцейських вирішили змінити напрямок руху, а коли правоохоронці вирішили їх перевірити та попросили показати свої кишені, чоловіки дістали згортки з марихуаною.

Ще двох сумчан виявили під час огляду автомобілів. Один із них роз’їжджав містом зі згортком марихуани та пристроєм для її паління, у іншого в салоні автомобіля, окрім марихуани, знайшли ще й так звані «солі». 

Інших любителів марихуани виявили працівники Роменського, Шосткинського, Путивльського та Середино-Будського відділів та відділень поліції. 39-річний сумчанин, раніше судимий 42-річний шосткинець та 29-річний житель Середино-Буди на кухні зберігали згортки з марихуаною, яку, запевняли, іноді курили, а 25-річний путивлянин зберігав наркотики в підвальному приміщенні, подалі від очей рідних. 

Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження. А у відношенні всіх фігурантів за зберігання наркотиків без мети збуту відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами ст.309 Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: