Жителям Сумщини почнуть надходити березневі платіжки за електроенергію

18.03.2019

На Сумщині стартує доставка рахунків за спожиту в лютому електроенергію. Розноситимуть платіжки листоноші ПАТ «Укрпошта».

У березні всім, кому субсидія призначена з 2018 року, її видадуть готівкою. Цими коштами треба самостійно розрахуватися за комуналку. Гроші, які залишаться після оплати, можна використати на власні потреби. Тож у рахунках за спожиту в лютому електроенергію цю державну допомогу не відображатимуть.

Заплатити за спожиту електроенергію можна кількома способами: у поштових або банківських відділеннях, скориставшись терміналами самообслуговування або через інтернет. Зокрема, йдеться про відділення АТ «Ощадбанк», АТ КБ «Приватбанк», АТ «Банк Грант Шостка», АТ «Банк Грант Суми», АТ «Полтава Банк», АТ «Акцент Банк», АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» і термінали даних банківських установ, а також додатки «Приват24» і «АБанк24». До слова, нещодавно платіжний термінал «ПриватБанку» встановили у Сумському центрі обслуговування клієнтів. Він розташований за адресою: м. Суми, вул. Реміснича, 35. Також терміналами обладнані ЦОКи у Конотопі, Шостці, Охтирці та Ромнах.

sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: