Сформували раду Шосткинського госпітального округу

20.03.2019

Відбулося перше засідання Госпітальної ради Шосткинського госпітального округу. До її складу делеговано 9 членів (4 — від міста Шостка, 2 – від Шосткинського району, 2 – від Середино-Будського району та 1 — від Зноб-Новгородської ОТГ).

Станом на сьогодні ще не делеговано представників лише від Ямпільського району та Дружбівської ОТГ. Однак згідно з вимогами чинного законодавства, Госпітальна рада вже вважається сформованою. Головою Госпітальної ради одноголосно затверджено головного лікаря КНП «Шосткинська ЦРЛ» Олега Штогрина.

Участь у засіданні ради взяли голова Шосткинської райдержадміністрації Віктор Ждаміров, голова Шосткинської міської ради Микола НОГА та фахівці медичних закладів Шосткинського госпітального округу.

Для того, аби представництво районів у керівному складі Госпітальної ради відбувалось на паритетних засадах, голову Середино-Будської райдержадміністрації Ірину Заплаткіну затверджено заступником голови Госпітальної ради.

Після делегування членів від Ямпільського району, з-поміж цих представників буде обрано кандидатуру секретаря Госпітальної ради. Новообраний голова Госпітальної ради Олег Штогрин висловив сподівання, що округ, стане одним із кращих в країні та запевнив, що жодну лікарню у процесі реформування не закриють.

На засіданні вирішено, що збиратися члени Госпітальної ради мають не менше ніж раз у квартал. Вже розпочато роботу щодо підготовки Плану розвитку госпітального округу.

За інформацією Сумського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного в рамках Програми U—LEAD з Європою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: