«Хто полагодить тепер плитку?»: Біля «Лавини» прибрали незавершену огорожу

20.03.2019

Сумські комунальники прибрали стовпчики від огорожі, яку планувалося встановити біля ТРЦ «Лавина». Відповідні фото виклав у Фейсбуці сумчанин Олексій Клочков.

«Капут стовпчики, а хто плитку полагодить тепер?» — риторично запитує сумчанин.

Нагадаємо, огорожу придумали ставити тут, щоб заборонити маршруткам зупинятися біля ТРЦ «Лавина». Крім того, була пропозиція першого заступника мера Сум Володимира Войтенка взагалі прибрати в цьому місці й пішохідний перехід і світлофор.

Однак у понеділок на апаратній нараді мер Сум раптом передумав і дав доручення стовпчики прибрати, а питання розміщення пішохідного переходу, світлофора і зупинки опрацювати з патрульної поліцією.

Додамо, що раніше біля «Лавини» (в обох напрямках) були зупинки, проте вони різко зникли після трагічного випадку із загибеллю 16-річної студентки під колесами тролейбуса, яка сіла в нього якраз навпроти «Лавини», але випала, тому що відкрилися двері. Замість того, щоб обладнати нормальну зупинку зі спуском до неї (про що говорять уже більше 5 років) і організувати прибирання доріг і зупинок, міська влада вважала за краще ліквідувати тут зупинки. Зате в минулому році з’явилося кілька інших на пр. Лушпи, так що між деякими з них відстань у 250 м, тоді як між першою (пр. Михайла Лушпи) і другою (дитяча поліклініка) — більше 500.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: