На Сумщині проходять дні проекту «Fit for Partnership with Germany»

20.03.2019

Між проектом «Програма Федерального міністерства економіки та енергетики для управлінських кадрів – Fit for Partnership with Germany» з Україною, що реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва (GIZ), і Партнерською платформою Сумської області підписана спільна заява про співробітництво на 2019 рік

Експерти проектного бюро Програми Світлана СТЕПАЩЕНКО та Євген КЛІСЕНКО зустрілися з першим заступником голови облдержадміністрації Вадимом АКПЄРОВИМ і підписали цю заяву.

Крім того, вони презентували Програму «Fit for Partnership with Germany» представникам малого та середнього бізнесу. Презентації відбулися в приміщеннях облдержадміністрації та Глухівської райдержадміністрації, де експерти ознайомили учасників заходів з актуальним станом німецької економіки, українсько-німецьких відносин та умовами участі у Програмі підвищення кваліфікації управлінських кадрів «Fit for Partnership with Germany».

Доброю традицією Днів проекту стали зустрічі з випускниками Програми «Fit for Partnership with Germany», які з радістю ділились своїми враженнями від стажування та давали безліч корисних порад для майбутніх учасників, а також нестандартними підходами у вирішенні питань розвитку бізнесу, своїми планами на майбутнє. На Глухівщині представники програми також відвідали випускників програми та ознайомилися з сьогоденням їхнього бізнесу та планами на майбутнє.

У рамках днів проекту відбулись відбіркові інтерв’ю для претендентів на стажування у Німеччині за Програмою «Fit for Partnership with Germany», в якому взяли участь 5 представників різних сфер підприємницької діяльності області (представники сфери послуг, охорони здоров’я, машинобудування, будівельної галузі). Протягом двох тижнів учасників буде поінформовано про результати співбесіди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: