На Сумщині на ВАЗі з причепом викрали корову

20.03.2019

Коли до чергової частини Роменського відділу поліції звернулася з заявою про зникнення худоби 52-річна жителька одного з сіл району, на її виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як встановили поліцейські на місці події, невідомий злодій зламав уночі замок на дверях хліва й викрав корову.

Під час огляду подвір‘я потерпілої та прилеглої до її садиби території оперативники звернути увагу на свіжі сліди автомобільних шин. Як припустили розшуковці, саме на цьому автомобілі зловмисники могли вивезти викрадену тварину.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські за кілька годин встановили особу, яка вчинила крадіжку, — коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. — Ним виявився 45-річний житель одного з сіл Конотопського району. Чоловік власною вазівкою з причепом ще вночі приїхав до села, де проживає потерпіла. Вивів з її сараю корову, і, забивши тварину, намагався вивезти тушу до свого місця проживання. Проте дорогою його зупинили і затримали працівниками поліції».

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), сам же скотокрад затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Машина вилучена та перебуває на спецмайданчику.

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: