На Сумщині за жорстоке убивство дали 12 років

20.03.2019

Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення стосовно 34-річного чоловіка, який позбавив життя свою співмешканку.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що подія сталась у м. Білопілля в ніч з 30 листопада на 1 грудня, 40-річна співмешканка обвинувачуваного повернулась додому близько 22.00. Жінка була добряче напідпитку. Між подружжям почалась сварка, зокрема через ревнощі. Перевиховувати нетверезу дружину чоловік почав силою. Він кілька годин бив її руками та ногами. Від отриманих травм жінка близько 4.30 померла. Згідно висновків експертів, потерпілій було нанесено близько 184 удари по різним частинам тіла.

Як розповів заступник керівника Конотопської місцевої прокуратури Андрій Шапошник, за рішенням Білопільського районного суду від 20 березня 2019 року обвинуваченого визнано винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та засуджено до 12 років позбавлення волі.

Рішення про внесення апеляційної скарги буде прийняте після ознайомлення з повним текстом вироку у встановлений термін, повідомляє Прес-служба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: