Нонсенс: влада Глухова, яка фактично виганяє клуб «Мужність» на вулицю, ще й називає дітей-спортсменів рейдерами

21.03.2019

Керівник Глухівського військово-патріотичного клубу «Мужність» Кирило Ященко до останнього сподівається на мирне і добропорядне вирішення питання із продовженням терміну дії угоди, яка надає їм право займатись у спортивній залі школи №6, де вони тренуються останні 10 років.

У той час, поки вихованці клубу завойовують призові місця, доводять, що Глухів достойний, аби в ньому розвивались та популяризувались національні види спорту, представники міської ради намагаються всіляко дискредитувати їх в очах містян. Так, у Фейсбуці з’явився пост за авторством консультанта мера Оксани Друпп, де жінка звинувачує керівництво «Мужності» в «рейдерському захваті» приміщення спортивної зали школи №6.

«Продовжувати, чи то переукладати протиправно підписану угоду, термін дії якої спливає, нема жодних підстав. Здавати в оренду приміщення учбового закладу, що використовується школою з метою проведення учбового процесу, керівництво ЗОШ №6 не має права», – резюмує консультант.

Звичайно, батьки вихованців і керівництво клубу прекрасно розуміють, що ніби приватне повідомлення цієї працівниці міськради насправді є позицією влади, яка в силу різних причин (наприклад, комусь захочеться через рік іти на вибори, а тут сотні сімей пригадають процес викидання клубу на вулицю) воліє не світитись.

– Ким ми тільки вже не були: і тітушками, і сепаратистами, зараз ось присвоїли нове звання – рейдери. За цими всіма образливими словами та безпідставними обвинуваченнями вже втомились слідкувати, та і не потрібно це, краще дітей налаштовувати на перемоги. Скажу одне – з керівництвом школи абсолютно немає конфліктів, а навпаки – повне взаєморозуміння. Ми купуємо спортивний інвентар, займаємось у шкільний час з 80 учнями-кадетами, робимо ремонти в спортивній залі. Тому до останнього сподіваємось, що питання вирішиться позитивно. Якби угода була протиправною, то нас би через суд давно звідти попросили. Насправді закінчується термін дії документу, і за це ухопилися, – говорить голова ВПК «Мужність» Кирило Ященко.

Нагадаємо, питання з угодою між клубом та школю №6 гостро постало два місяці тому, коли мер Мішель направив листа у відділ освіти, в якому наполягав не продовжувати співпрацю. Усе має вирішитись до 1 квітня.

https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: