Сумчанам продавали масло невідомого походження

21.03.2019

У ході здійснення заходу державного нагляду ТОВ «МК М’ЯСНИЙ» (м. Суми) працівниками Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області було виявлено реалізацію масла солодковершкового селянського 73% М’ЯСНИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ виробництва ТОВ «Моллозагро», юридична адреса: 64602, Харківська область, м. Лозова, вул. Юхими Березовського, 60 та направлено його для лабораторних досліджень в ході яких було виявлено наявність немолочних жирів, що не допускається.

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області звернулося з листом до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області якими було надано відповідь, що ТОВ «Моллозагро» не здійснює виробництво масла солодковершкового МК «М’ясний».

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області закликає споживачів відмовитись від придбання масла солодковершкового невідомого походження та виробленого з порушенням харчового законодавства.

У разі виявлення у закладах торгівлі такого продукту просимо Вас інформувати Держпродспоживслужбу за телефоном (0542)77-90-43 для вжиття невідкладних заходів по недопущенню до реалізації.

При цьому Ваше звернення просимо надсилати у відповідності до вимог Закону України «Про звернення громадян» та вказувати назву суб’єкта господарювання (ФОП, ТОВ та ін.), його точну адресу. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати, повідомляє прес-служба відомства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: