У Сумській прокуратурі повністю змінилося керівництво

22.03.2019

Після призначення на посаду керівника Сумської місцевої прокуратури Юлії Слабунової у відомстві повністю замінили і заступників. Першим заступником керівника Сумської місцевої прокуратури призначили Романа Удовиченка, який до цього займав аналогічну посаду в Конотопі.

Окрім того, заступником  керівника Сумської місцевої прокуратури став Олександр Муха – син Олександра Мухи, який працював заступником прокурора Сумської області майже 10 років, з 2005-го.

Олександр-молодший до цього призначення працював 2 місяці першим заступником керівника Сумської місцевої прокуратури, а до цього був рядовим прокурором у відділі обласної прокуратури.

Ще одну посаду заступника прокурора зайняв давній «сусід по посадах» Юлії Слабунової Володимир Шилов  – рідний брат депутата Сум,  начальника Управління капітального будівництва Сумської міської ради Віталія Шилова і син іще одного депутата Сумської міськради від «Батьківщини»  – Володимира Шилова-старшого.

До цього Володимир Шилов працював заступником Юлії Слабунової в Охтирській прокуратурі. У прес-службі Прокуратури Сумської області акцентують увагу на те, що Володимир Шилов курує винятково Сумський район і до міста Суми, де депутатами є його родичі, відношення не має.

Що стосується попередників нового керівництва Сумської місцевої прокуратури, то Маргарита Авєріна і Володимир Мороз зараз перебувають у відпустці і написали заяви про переведення їх на інші посади.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: