Хірург розповів про стан здоров’я чоловіка, який відрізав собі ногу

22.03.2019

Як ми повідомляли, в Охтирці чоловік відрізав собі хвору стопу і викинув біля мосту. Сталося це 18 березня. Ступню знайшла місцева жителька у себе на городі — частину тіла приніс її собака.

«На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група, було встановлено, що стопа належить 62-річному місцевому жителю, який хворів на гангрену та за місцем мешкання самостійно її ампутував», — говорить інспектор відділу комунікацій Нацполіції Сумщини Марина Кльова.

До Охтирської районної лікарні чоловіка привезла швидка. «Хворий на обліку не стояв і не лікувався… Далі буде потихеньку гнить, тому що там сухий некроз, я думаю, що зараз загрози для життя поки немає. Судинні хвороби нижніх кінцівок — це підступна штука, часто закінчуються гангренами й ампутаціями кінцівок. Але якщо регулярно лікуватися, підтримувати можна», — розповідає завідувач хірургічного відділення Охтирської ЦРЛ Віталій Стеценко.

Зараз хворий чоловік удома. Чому так вчинив — розповіла його співмешканка Тетяна Жила телефоном. Сказала: її не було вдома, коли чоловік це зробив. Із лікарні забрали додому, бо на лікування у них нема грошей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: