У Сумах із кайданками затримали залицяльника-крадія

22.03.2019

Днями охоронці порядку отримали повідомлення про крадіжку на вулиці Глінки. Заявниця повідомила, що після спільного вживання спиртних напоїв її знайомий викрав у неї мобільний телефон. Коли патрульні опитували жінку, у цей час сусідка повідомила, що вказаний чоловік стоїть біля під’їзду будинку.

Патрульні поліцейські оперативно зреагували та затримали 35-річного сумчанина. Під час проведення поверхневої перевірки інспектори виявили в нього мобільний телефон, належний заявниці, а також поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Жінка почала благати поліцейських відпустити його та відмовилася писати заяву. У свою чергу чоловік поводився агресивно та намагався залишити місце події. На вимоги вартових порядку він не реагував, тож до нього був застосований спецзасіб — кайданки.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції та склали адміністративний протокол за ст. 185 (злісна непокора) КУпАП.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: