У Глухові повалені дерева зруйнували пам’ятники на кладовищі

23.03.2019

На Вознесенському цвинтарі у Глухові шквальний вітер вирвав з коренем сухе кількаметрове дерево. Воно впало на могили, зруйнувавши кілька пам’ятників та огородок. Крім того сильний вітер повалив та похилив дерев’яні хрести, кам’яні старі пам’ятники.

Сьогодні до кладовища один за одним під’їжджають автомобілі: містяни поспішають впевнитися, що з могилками їх рідних усе в порядку. Адже на Вознесенському кладовищі більше двадцяти аварійних дерев, які можуть впасти в будь-який момент. Петро Смоленський живе неподалік. Як тільки побачив в Інтернеті страшні фото з кладовища, одразу прийшов подивитися чи надгробки його рідних цілі.

— Погано, що ніхто нічого не робить з цими сухими деревами. Цього разу наші могилки не постраждали, але наступного і на них може завалитися гілляччя. Он ще кілька сухих дерев, це тільки справа часу, — бідкається Петро.

Ще минулого року в жеку, який відповідає за благоустрій кладовищ, пояснювали, що для того, щоб обрізати дерева потрібно наймати спеціальних верхолазів. Таких у Глухові немає. Тож доводиться чекати, поки дерева попадають самі.

https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: