У центрі Сум знову забудовують територію школи?

24.03.2019

Незважаючи на заборону суду проводити будь-які роботи на території спірної земельної ділянки в центрі Сум вчора, 23 березня, там з’явилися невідомі люди. Фото і відео з місця подій надав голова батьківського комітету школи №12 Олександр Степаненко.

Нагадаємо, йдеться про скандальну земельну ділянку по вулиці Засумська, 3/1, розташовану на території першої гімназії і 12-ї школи. Тут, незважаючи на протести батьківського комітету школи і навіть рішення сесії Сумської міської ради, на території навчального закладу дочка екс-нардепа Івана Сідельника зводить комерційну будівлю.

Міська рада намагається через суд змусити забудовника звільнити земельну ділянку. Спір влади і підприємців розглядає Ковпаківський районний суд м. Суми, який у грудні минулого року до прийняття рішення по даній справі своєю ухвалою заборонив проводити будь-які роботи на спірній території. 4 березня суддя Ольга Катрич призначила судову земельно-технічну експертизу. До її проведення розгляд справи призупинений. А поки проводиться експертиза, батьки учнів школи знову захвилювалися: за будівельним парканом знову з’явились люди.

У центрі Сум знову забудовують територію школи?

Опубліковано Суми Сьогодні / Sumy.Today Субота, 23 березня 2019 р.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: