У Сумах водій пробив одразу два колеса у ямі на Івана Сірка

25.03.2019

Сумчанин Максим Колесник на своєму авто відчув підступність ям міських доріг. На вулиці Івана Сірка водій пробив одразу два колеса у 13-сантиметровій вибоїні. Розгніваним постом із фото він поділився у Фейсбуці:

«Хочу «подякувати» нашому меру Олександру Лисенку та проФФесійному керівнику Олександру Вегері за чудовий вечір, який я провів з дружиною та доньками на дорозі по вул. Івана Сірка, насолоджуючись двома пробитими колесами своєї машини, завдяки якісному дорожньому покриттю з ямами, які чомусь частенько несподівано з’являються на шляху.

Нажаль лінейкі, щоб заміряти розміри ями під рукою не знайшлось, тому довелось викликати поліцію на допомогу, їм велика подяка. Ямка виявилась невеликою, всього 66 х 100 см та глибиною 13 см, але ми були в захопленні від зустрічі з нею і зрозуміли як ви реальними справами оновлюєте місто.

А от тепер порадьте пане мер, що мені робити і хто компенсує мені як мінімум 2 нових шини, можливо ще ремонт ходової, затрачений час та нерви? І скільки з собою треба возити запасок, щоб їздити по місту? Хоча мабуть питання так і залишиться без вашої відповіді…».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: