2 тисячі в авто поліції: у Шостці чоловік намагався відкупитися за зберігання наркотиків

25.03.2019

Під час патрулювання міста Шостки співробітники у складі групи реагування патрульної поліції  побачили чоловіка, який вживав пиво у громадському місті, у порушення вимог чинного законодавства.

Під час складання на 42-річного правопорушника адміністративного протоколу правоохоронці з’ясували, що той має при собі згорток з сухою рослинною речовиною, схожою на марихуану. Щоб полісмени проігнорували цей факт, чоловік вирішив «домовитись» з ними і поклав до службового автомобіля полісменів 2 000 гривень.

Реакція правоохоронців була миттєва: останні доповіли про цей факт керівництву та викликали на місце слідчо-оперативну групу відділу поліції, яка задокументувала спробу дачі неправомірної вигоди.

Наразі відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), чоловік активно спілкується зі слідчими.

Санкція статті передбачає штраф від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: