Стала відома зарплата сина начальник поліції Сумщини

25.03.2019

Інформацію про це повідомив НАЗК у своїй декларації Вадим Лушпієнко – син начальника ГУ Нацполіції в Сумській області Миколи Лушпієнко.

Відповідно до даних декларації Вадима Лушпієнка, минулоріч батько подарував йому 15 тисяч гривень.

Син головного поліціянта Сумщини подав декларацію як начальник управління прокуратури Автономної республіки Крим. Зараз центральний офіс цього відомства знаходиться у Києві. У столиці, згідно із даними декларації Вадима Лушпієнка, він і мешкає. У Києві він володіє двома квартирами площею 143 і 62 квадратних метри.

Лушпієнко-молодший володіє Mitsubishi Outlander XL 2008 року, крім того з серпня 2018 року він користувався Mazda 3-ї моделі 2007 року, яка належить Прізвище: Кіпран Марина Володимирівна. Ця ж пані Кіпран минулоріч подарувала дружині Вадима Лушпієнка 42 тисячі гривень.

Що стосується доходів сина начальника поліції Сумщини, його зарплата в прокуратурі минулого року склала майже 388 тисяч гривень. До слова, перед Новим роком Вадим Лушпієнко в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка захистив дисертацію на тему: «ПОКАЗАННЯ СВІДКА ЯК ПРОЦЕСУАЛЬНЕ ДЖЕРЕЛО ДОКАЗІВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ»

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: