У Сумах влада вирішила запитати містян про Театральну площу «заднім числом»

25.03.2019

Cьогодні, 25 березня, на апаратній нараді в Сумській міській раді мер Олександр Лисенко запропонував запитати у сумчан, що робити з Театральною площею і сквером Шевченко.

«У нас немає закону про референдум, і я думаю, що це зроблено спеціально, щоб люди не могли висловити своєму думка і оформити його юридично. Але у нас в статуті міста прописано можливість проведення опитувань. Ми можемо провести опитування серед містня, як в Швейцарії. Якесь питання — опитування громадян. У першу чергу зупинимося на Театральній площі та сквері Шевченка, якими вони повинні бути. Те, що ми провели архітектурний конкурс, то, в принципі, ми пішли таким шляхом: спочатку робота, а потім людям пропонуємо: як ви хочете бачите. Я думаю, що потрібно трохи розгорнути цю роботу: спочатку почати з опитування, а потім виходимо на архітектурні пропозиції і проекти», — висловився міський голова.

Директор департаменту комунікацій Антоніна Кохан доповіла, що вже проведено опитування з приводу перекладу обласних установ з міста в села. Було опитано 571 осіб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: