У Шостці після буревію пошкоджені дахи будинків

25.03.2019

У Шостці минулої п’ятниці після шквального вітру були пошкоджені покрівлі ряду будинків. Як повідомила в. о. заступника міського голови Ольга Ткаченко на апаратній нараді 25 березня, постраждали житлові будинки по вул. Привокзальна, 11, вул. Короленка, 41, 43, Садовому бульвару, 5.

Також було пошкоджено покрівлю дитячого садка № 5, плавального басейну, готельного комплексу «Прем’єр». Аварійно-відновлювальні роботи велися, в тому числі, і в вихідні. Їх проводили силами КП «Шостка Зеленбуд», горсвета, ЖЕКів, підприємства «Хімбуд» і ін. Роботи тривають.

Відбулося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія звернулася до мера Миколи Ноги з проханням виділити будматеріали з місцевого матеріального резерву. На ремонт покрівлі будинку № 11 по вул. Привокзальній вже направлено 200 листів шиферу. Міський голова зазначив, що тут відремонтують весь дах, а не тільки пошкоджені стихією ділянки.

За інформацію головного лікаря Шосткинської центральної районної лікарні Олега Штогрина, у результаті стихії ніхто не постраждав. Він повідомив, що буревій зірвав частину даху старої пральні ЦРЛ. Шматок покрівлі летів прямо на пологовий будинок. На щастя, паркан її зупинив …

http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: