Ні лавок, ні сміттєвих баків: Сумчани мріють про нормальні двори

26.03.2019

Сумчани, які мешкають на вулиці Харківській, 3/1 та 3/2, скаржаться на розбиту дорогу в дворах. Але дорога — то лише крапля в морі. Ні лавок, ні сміттєвих баків біля під’їздів, – нічого. Міська влада на прохання про допомогу не реагує.

Містяни мріють про євродвори, але поки що це лише мрія. «Важко ходити, ви ж бачите, які ями, залито завжди, можна зачепитися і впасти,  погана дорога, що сказати… І тут машин, бачите, як багато. Лавок тут немає, немає, де й присісти стареньким людям», — говорить сумчанка.

Коли зводили будинки 5 років тому, тоді ж зробили і дорогу з бетону. Але якщо асфальт не витримує іноді й року, то що вже говорити про цей будівельний матеріал – з’явилися ями.

Але ремонтуватимуть їх не скоро. Так, перший заступник міського голови Сум Володимир Войтенко повідомив, що на євродвори біля новобудов коштів не вистачає, але збудують парковку.

«На цей рік ці двори не внесені у проект благоустрою. Оці два будинки — Харківська 3/1 та 3/2, —  вони в цей проект не попадають, але доріжки, облаштування майданчиків для паркування автомобілів на цій території будуть, тільки не біля цих, а біля старих будинків», — говорить Володимир Войтенко.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: