Біля мосту через річку знайшли сигнальну міну

26.03.2019

За два останні дні до поліції від громадян надійшло чотири повідомлення про виявлення в землі старих іржавих боєприпасів. Небезпечні знахідки підлягають обережному вилученню, та знищенню на полігоні.

Минулої неділі, на березі річки Боромля, за три кілометри від села Микитівка Тростянецького району, місцевий житель виявив мінометну міну калібру 82 мм часів Другої світової війни.

А вчора, до Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення, що біля мосту через річку Клевень поблизу села Заруцьке, виявлено металевий предмет, схожий на сигнальну міну. Знахідку вилучила поліція.

Ще два артилерійські снаряди калібру 45 мм та дві мінометні міни калібру 82 мм часів минулої війни вчора були виявлені у лісі на відстані трьох кілометрів від села Набережне Тростянецького району.

А у полі, на відстані одного кілометра від села Паліївка Ямпільського району, під час проведення робіт, було знайдено два артилерійських снаряди калібру 122 мм часів, що понад сім десятиліть пролежали в землі.

На місцях виявлення боєприпасів виставлено охорону поліції до прибуття саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: