На Сумщині під час засідання ради регіонального розвитку молилися за Україну і нашу область

26.03.2019

Відкриваючи засідання, голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО подякував жителям Сумщини за те, що кожен на своєму місці розбудовував область.

«Запроваджені Президентом України Петром ПОРОШЕНКОМ та Урядом реформи стали визначальним фактором у розвитку нашої держави і Сумської області зокрема, – говорив він. – Протягом попередніх п’яти років Україна обрала вектор свого розвитку. Ми чітко знали, куди прямуємо, і обрані нами стратегічні пріоритети стали могутньою хвилею принципових змін, які запустили у громадах механізми саморозвитку та саморегулювання».

Очільник області подякував вчителям, лікарям, воїнам АТО та ООС, головам ОТГ, міським головам та іншим представникам місцевого самоврядування, головам райдержадміністрацій, депутатам всіх рівнів за плідну співпрацю: «Наша спільна робота була спрямована виключно на розвиток Сумщини, а отже й України».

Закликаючи учасників засідання Ради регіонального розвитку до спільної молитви, Микола Клочко зазначив: «Помолімося ж сьогодні за світле майбутнє України, за кожного українця, кожного жителя Сумщини. Нехай буде з нами усіма віра і Божа Благодать».

Молитву провів керуючий архієрей єпархії, архієпископ Сумський і Охтирський Православної Церкви України МЕФОДІЙ.

«Ламати просто, будувати важко, – зазначив владика Мефодій. – Тож нехай Господь благословляє нас усіх у наших трудах на благо Сумщини та України і дає нам силу і терпіння».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: