Майже 200 км/год містом: у центрі Сум затримали іноземця-«шумахера»

26.03.2019

Під час патрулювання Сум екіпаж патрульних отримав повідомлення про ймовірно нетверезого водія, який керує автомобілем Chevrolet Malibu. За декілька хвилин на площі Покровській поліцейські помітили схожий за описом легковик. Побачивши патрульних, водій іномарки різко збільшив швидкість та поїхав у напрямку вулиці Іллінської.

«Швидкість даного транспортного засобу складала близько 200 км/год, що створювало небезпеку всім учасникам дорожнього руху», — розповідає інспектор 1-ї роти УПП в Сумській області Аліна Літовцева.

На вулиці Ярослава Мудрого, чоловік зупинився, та вийшовши з авто, почав йти. Інспектори наздогнали та зупинили його. Тоді ж з’ясувалася і причина, чому 32-річний іноземець якомога швидше намагався втекти та сховатися від вартових порядку. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, до того ж за поліцейськими базами даних інспектори встановили, що в листопаді 2018 року патрульні вже складали на нього адміністративний протокол за керування в нетверезому стані. Тож і водійського посвідчення він не мав, адже був позбавлений права керування.

У присутності двох свідків громадянин відмовився від проходження освідування на стан сп’яніння.

Інспектори склали на нього адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 (повторне протягом року порушення — відмова особи, яка керує транспортним засобом від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП та ч.4 ст. 126 (керування особою, яка не має права керування) КУпАП, а також відсторонили його від керування автомобілем.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: