У Сумському СІЗО тренувалися тюремники області

26.03.2019

На базі державної установи «Сумський слідчий ізолятор» під керівництвом співробітників підрозділу воєнізованого формування Північно-Східного міжрегіонального управляння відбувся збір особового складу груп швидкого реагування установ виконання покарань та слідчого ізолятора Сумської області.

Під час збору було проведено стройовий огляд та перевірено засоби індивідуального захисту тактильної оборони. Також було здійснено перевірку професійної підготовки особового складу кожної з груп швидкого реагування установ із прийняттям заліків з фізичної підготовки та прийомів рукопашного бою. Підчас практичних занять особливу увагу було звернено на злагодженість дій груп швидкого реагування при виконанні стройових прийомів та під час умовної надзвичайної ситуації.

«Подібні практичні навчання не тільки дають можливість отримати необхідний досвід кожному співробітнику, але й позитивно впливають на якість та злагодженість дій під час виникнення надзвичайних ситуацій», — зазначив начальник установи Ігор Яковлєв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: