У листоноші, яка розносила пенсії, викрали 10 тисяч

27.03.2019

До чергової частини Буринського відділення поліції надійшло повідомлення від 55-річної жінки про зникнення з її робочої сумки великої суми грошей — 10 тисяч гривень. На виклик одразу вирушила слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці опитали заявницю, і вона розповіла про обставини, за яких виявила зникнення коштів. Працюючи листоношею в селі, вона доставляє пенсію багатьом літнім односельчанам. І вже увечері, видавши більшу частину призначених до виплат коштів, виявила, що з її сумки зникло десять тисяч гривень.

У ході кропіткої роботи правоохоронцям вдалося встановити особу, причетну до крадіжки. Це місцева 47-річна жителька того ж села . Під час бесіди з поліцейськими вона зізналася у вчиненому. Розповіла, що просто скористалась влучним моментом, коли листоноша біля сусідського подвір‘я видавала сусіду пенсію. Оскільки поштарка була зайнята цією процедурою, вона непомітно залізла рукою до її сумки, що висіла на рулі велосипеда, та витягла звідти пачку купюр в банківській упаковці. Свій вчинок пояснила нестачею коштів на лікування.

І хоча на сьогодні жінка вже повернула листоноші всю викрадену суму, за фактом крадіжки в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відтак, її долю на найближчі кілька років визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: