Син-інвалід на ланцюгу: з’явилися подробиці приголомшливої історії

28.03.2019

Приголомшлива новина про те, що на Тростянеччині батько приковував свого сина-інваліда на ланцюг, викликала у жителів області шок і обурення негуманними діями по відношенню до людини з обмеженими фізичними можливостями, та, як виявилося, у цій історії не все так однозначно.

Чоловік не міг впоратися з хворим хлопцем, адже той раптово ставав агресивним. Односельчан приголомшила звістка, що батька тепер можуть посадити до в’язниці, і вони дивуються: чому соціальні служби не допомагали родині?

Слідчим батько зізнався, що постійно прив’язує сина. Сусіди кажуть, три роки тому він став вдівцем і почав зловживати алкоголем, але за Сашком доглядав, як міг. Із  малечку люди в селі спостерігали, як хлопець в один момент із спокійного міг перетворитися на справжнього монстра.

Соцслужби востаннє цікавилися ним років десять тому, а до спецзакладів хлопця не брали, мовляв, через вік. Сільський голова виправдовується: сім’ї допомагали грошима і порадами, але парубок дійсно часом ставав буйним і нападав із кулаками. Хто винен у неналежному догляді за хлопцем — з’ясовуватиме поліція.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: