На Сумщині роздавати повістки юнакам розпочнуть з 1 квітня

28.03.2019

На Сумщині з першого квітня розпочнуть роздавати повістки юнакам призовного віку. 645 мають призвати на строкову військову службу, із них 110 —  з міста Суми. Весняний призов триватиме три місяці.

«100 чоловік, які планують призвати направлять до ЗСУ та в інші військові формування. Хто куди потрапить у першу чергу залежить від проходження лікарської комісії», — повідомив заступник військового комісара Сумського комісаріату Сергій Сердюк

За словами заступника військогового комісара Юрія Онопка, 375 осіб будуть призивати до інших військових формувань: Національна служба, Національна гвардія, до Національної служби транспорту.

Перша відправка призовників стартує 8 квітня й триватиме до кінця червня. Осінній план призову 2018 року, Сумщина виконала на 36%.

Почалася призовна кампанія 1 жовтня, триватиме до 30 грудня. За інформацією, яку оприлюднили на сайті Сумської облдержадміністрації, найбільший показник із виконання плану у Роменському районі – 78% та у Путивльському – 75%. Найменший — у Сумах та Охтирці – по 13%.

https://sm.suspilne.media/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: