Сусідські війни на Сумщині: чоловік вдарив жінку кухонним ножем

28.03.2019

Про те, що п‘яний сусід вдарив її ножем, до поліції повідомила сама потерпіла. На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції Липоводолинського району та медики.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці застали на подвір‘ї потерпілої її 59-річного сусіда, котрий і раніше неодноразово потрапляв у їх поле зору за скоєння майнових злочинів та спричинення тілесних ушкоджень з фатальними наслідками, за що провів у пенітенціарних закладах загалом трохи більше 15 років.

Сама жінка пояснила: сусід заявився на її подвір‘я, будучи добряче напідпитку, став чіплятися з незрозумілими претензіями, намагався вчинити сварку. Не бажаючи конфлікту, вона мовчки пішла і зачинилась у будинку. Проте сусід не збирався покидати її господарство, тож вона, так чи інакше, а змушена була знову виходити у двір.

На вимогу 52-річної жінки повернутися додому та проспатися, п‘яний чоловік кухонним ножем вдарив її в лівий бік, і лише після того облишив сварку.

Наразі жінка госпіталізована і знаходиться під наглядом медиків, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Сам же сусід спілкується зі слідчими, і вини своєї у скоєному не заперечує. Більш того, намагається виправдати свій вчинок сильним алкогольним сп’янінням та неприязню до сусідки. Його дії в поліції кваліфікували за ч.2 ст. 125 Кримінального Кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), за скоєне йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2- років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: