У Сумському лісгоспі — новий заступник начальника

28.03.2019

У Сумському обласному управлінні лісового та мисливського господарства нове призначення. На вакантну посаду заступника начальника управління з економічних питань призначено Євгена Фролова.

В управлінні він працює з 2002 року. До призначення на посаду заступника начальника працював заступником начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки управління.

Довідка

Євген Михайлович Фролов народився 10 жовтня 1979 року в м. Суми. У 2002 році закінчив економічний факультет Сумського Національного аграрного університету та був призначений на посаду провідного економіста управління (на той час державного лісогосподарського об’єднання «Сумиліс»).

У період з 2005 по 2013 рік працював головним спеціалістом відділу економіки, обліку та контролю, начальником відділу економіки та фінансів та заступником начальника відділу маркетингу, економіки та фінансів Сумського обласного управління лісового господарства.

З 2013 року обіймав посаду заступника начальника відділу бухгалтерського обліку та економіки Сумського обласного управління лісового господарства.

10 грудня 2018 року успішно пройшов конкурсний відбір та з 26 лютого 2019 року призначений на посаду заступника начальника управління, повідомляє Прес-служба Сумського ОУЛМГ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: