Електромеханіку ТОВ «Міськсумиліфт» продовжили домашній арешт

28.03.2019

Сьогодні, 28 березня, у Зарічному райсуді Сум розглянули клопотання прокуратури про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту Олексію Шубенку.

За словами прокурора, наявні ризики не зменшилися і продовжують існувати. Крім того, як зазначила прокурор, існують ще й інші ризики, не зазначені в попередній ухвалі.

Захисник Шубенка проти клопотання не заперечив, лише зазначив, що його підзахисний за час дії запобіжного заходу, від 4 січня, демонстрував належну поведінку та просив суд не зазначати в ухвалі нових ризиків, бо, на його думку, підстави для їхнього виникнення відсутні.

Суддя задовольнила клопотання прокурора та продовжила нічний домашній арешт до 28 травня із забороною залишати житло з 21 до 7 години, при цьому зазначивши безпідставність посилання прокуратури на нові ризики.

Нагадаємо: його підозрюють у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини (ч.2 ст. 272 КК України).

Нагадаємо: директора ТОВ «Міськсумиліфта» ,якого підозрюють ще і в зловживанні повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.364-1 КК України), відпустили з-під домашнього нічного арешту, змінивши запобіжний захід на особисте зобов’язання.

Йдеться про трагедію, що сталася 2 січня, коли у начебто відремонтованому ліфті по вул. Супруна, 32/1 загинув 2-місячний малюк.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: