Лідера сумського «Укропу» судять два суди

29.03.2019

27 березня у Зарічному районному суді м. Суми мало відбутися засідання у справі за обвинуваченням голови Сумської міської організації партії «УКРОП» Олега Шестака.

Прокуратура звинувачує його у побитті співробітника УСБУ Дениса Салієнка. Тоді, 26 травня 2017 року, під час відпочинку у готельно-ресторанному комплексі «Здибанка» Денису Салієнку зламали щелепу. Через відрядження обвинуваченого судовий розгляд відклали на 16 годину 8 квітня.

Крім цього, Білопільський райсуд розглядає кримінальне провадження за обвинуваченням Олега Шестака у замаху на хабар. Мова йде про події 2012 року. Тоді Олег Шестак у якості директора СТБ «Сумиагропромбіржа», за даними прокуратури, висунув вимогу за 10 тисяч доларів провести аукціон з оренди землі таким чином, щоб переможцем був визнаний такий собі Вадим Бас, який хотів отримати землю під ставком, щоб його зарибнити.

Олег Шестак своєї вини в інкримінованому злочині не визнавав. І перша, і апеляційна інстанція його виправдала, проте новий Верховний суд скасував виправдувальний вирок і направив справу на новий розгляд.

26 березня у судовому засіданні у Білопільському райсуді було оголошено обвинувальний акт і визначено порядок дослідження доказів. Розгляд цієї справи  відклали на 13 годину 11 квітня.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: